Monday, February 27, 2012

De ziua Didinei

De ziua Didinei am fost cu Taciana,  Lou si Jean Francois, doi baieti care au stat cu  noi in casa in timpul Carnavalului, la o plaja foarte draguta din statul Rio de Janeiro. Plajele din Rio sunt destul de aglomerate si au cladiri multe in apropiere, aceasta plaja insa este "salbatica", are numai ocean, nisip si munte de jur imprejur, e putina lume si multa liniste in afara de valurile marii. E chiar romantic:)!

Inainte de a ajunge la plaja am fost la un pranz delicios intr-un restaurant care se numeste Tia Helena (matusa Helena). Guaraciaba, localitatea unde eram, vestita pentru fructele de mare, e plina de mici locuri unde se mananca bine:), multe dintre ele se cheama cu Tia:). Mai intai am fost la un restaurant cunoscut dar si foooooarte scump, ne-am hotarat sa ne intoarcem cand vom fi celebri si bogati:). Pana atunci am mancat foarte bine la Tia Helena, de incalzire pasteis cu creveti si cu crab, am baut Capirinha si apoi dupa o asteptare indelunga, mancarea buna se face la foc mic:), a venit felul principal, orez cu fructe de mare: crab, creveti, scoici etc si inca un sos delicios care avea la baza tot fructe de mare. Eu as manca in fiecare zi asa ceva, va dati seama ce bucuroasa am fost!

Plaja e foarte frumoasa, linistita, era putina lume si cativa surferi pasionati. Am profitat de liniste si m-am plimbat un pic "sa-mi limpezesc gandurile":) care erau "nelimpezite", Lou a facut multe poze cu aparatul sau profesionist si apoi am plecat spre casa, era deja seara. Impreuna cu Taciana am cumparat un tort si un cadout pentru Didina si am sarbatorit cu sampanie originala Champagne, adusa de Didina special pentru aceasta ocazie, a fost fooooarte buna, curat frantuzeasca:)!

Pozele sunt intr-un album pe facebook dar le puteti vedea daca accesati linkul de mai jos.

Zi de sarbatoare la malul marii.

2 comments: